Aantal producten:

 
     
   ZOEKEN  
Zoekopdracht:

Branche:
     
  MIJN FAVORIETEN  
Geen favorieten
Bij ons kunt u betalen met:
 U bent hier: Home > Werkkleding

Bekijk onze online collectie bedrijfskleding voor beroepen in de bouw, industrie en dienstverlening

Bedrijfskleding voor bouw, industrie en dienstverlening
Bedrijfskleding voor diverse beroepen

Voor alle bedrijfskleding voor beroepen in de bouw, industrie en dienstverlening kunt u in onze webshop terecht. Werknemers en zelfstandigen in de bouw, industrie en dienstverlening dragen vaak bedrijfskleding. Dit kan variëren van werkbroeken en werkoveralls tot en met geklede overhemden en colberts. Ook veiligheidskleding en veiligheidsschoenen worden zeer veel gedragen in de bouw en industrie. Ook bij deze bedrijfskleding geldt uiteraard dat zij voldoet aan alle geldende EN-normen. Kijkt u in onze webshop voor ons uitgebreide aanbod bedrijfskleding voor deze sector.

Maak eerst uw keuze:
Alle weergegeven kleuren zijn slechts een indicatie. Elke monitor geeft kleuren verschillend weer en om die reden kunt u onze weergegeven kleuren slechts als referentie gebruiken.

Onze collectie werkkleding, waaronder shirts, bodywarmers en spijkerbroeken is in meerdere kleuren en diverse maten leverbaar. Klik op meer info bij het product om de verschillende maten en kleuren te zien.

TJ2000
TJ2000
€ 65,83
Voeg toe aan favorieten Meer informatie over TJ2000
   
 
 kom gerust binnen 
 
   
 

MAANDAANBIEDING
                       
          Softshell-Jack

kleur zwart
                          
                   
            
                 
     

 


                      >>meer info
 

     
   LOGIN   
Gebruikersnaam

Wachtwoord   © 2017 Tempelman Vakkleding - Prinses Beatrixlaan 297a - 7312 DG Apeldoorn - T. 055 3550038 - E. info@vakkledingwinkel.nl disclaimer  |  sitemap